Sananda: Păstrează-ți capul în timp ce alții și-l pierd pe al lor

Canalul: James McConnell

Eu sunt Sananda. Am venit să fiu cu voi în acest moment pentru a continua să vă reamintesc.

Pentru a vă reaminti, așa cum am făcut-o mai devreme în timpul discuției voastre, pentru a vă reaminti să vă păstrați capul pe parcursul întregului proces, să vă păstrați înțelegerea, să vă păstrați mintea, să vă mențineți în vibrații mai înalte atunci când toți cei din jurul vostru, sau mulți dintre cei din jurul vostru, le pierd pe ale lor, își coboară vibrația. Își coboară vibrația prin frică. Și ideea de a fi controlați și de a permite acest control.

Căci aceia dintre voi care sunt Lucrătorii Luminii și Luptătorii Luminii nu permit acest control. Nu permiteți întunericului să intre. Nu permiteți ca frica să se instaleze, pentru că știți că este o iluzie.

Toată frica instaurată pretutindeni este doar o iluzie. Și dacă vă amintiți asta, dacă vă amintiți că este doar o parte a iluziei, o parte a aceluiași plan de joc pe care îl folosesc de mii de ani, care a funcționat în trecut, dar care nu mai poate funcționa pentru cei care sunt pregătiți pentru el, care îl înțeleg, care știu ce este. Și știți că frica este doar o iluzie.

Și dacă vă amintiți asta, dacă vă mențineți vibrația la un nivel cât mai ridicat, pur și simplu văzând frumusețea din lume și nevăzând urâtul, nepermițându-le celor din jurul vostru să vă ajute sau să vă încurajeze să vedeți acel urât, pentru că o vor face. O vor face, pentru că, așa cum aveți o vorbă, „mizeria iubește compania”. Iar cei care văd mizeria vor ca toți ceilalți să vadă aceeași mizerie.

Dar voi, cei care sunteți cei treziți, nu vedeți mizeria. Voi nu simțiți frica. Voi vedeți doar frumusețea. Și dacă veți continua să faceți asta, veți trece prin acest întreg proces cu foarte puține probleme. Singurele probleme pe care le veți avea sunt cele pe care vi le creați singuri. Și dacă știți acest lucru, atunci nu veți crea aceste probleme. Nu veți vedea problemele de acolo, așa cum le văd alții. Le veți vedea prin ochelari roz sau, așa cum ați mai auzit, prin ochelari de dimensiunea a cincea. Și acesta este modul în care trebuie să vedeți această iluzie tridimensională prin ochii celei de-a cincea dimensiuni. Și cu cât veți face asta mai mult, cu atât vibrația voastră va rămâne tot mai înaltă, din ce în ce mai des.

Și, pe măsură ce veți continua să vă mențineți vibrația ridicată, toate acele lucruri pe care oamenii le văd, le spun și vorbesc despre ele nu vor avea niciun efect asupra voastră. Pentru că, într-adevăr, vă apropiați de sfârșitul acestui film, de sfârșitul acestui spectacol, de sfârșitul piesei pe care, de mult timp, atât de mulți au menținut-o, au continuat acest lucru, și au făcut ca acest spectacol să continue.

Dar spectacolul s-a terminat, sau este foarte aproape de a se termina. Și cu cât vă dați seama de asta, cu cât știți asta, cu atât mai mult se va termina pentru voi. Și acesta este lucrul cel mai important, că se va termina pentru tine ca individ. Și cu cât mai mulți indivizi ajung la sfârșitul spectacolului pentru ei înșiși, atunci spectacolul se va sfârși pentru tot mai mulți oameni. Iar populația planetei va ajunge, de asemenea, la sfârșitul spectacolului din ce în ce mai mult, din ce în ce mai mult, din ce în ce mai mult. Toate aceste vremuri de acum se referă la asta, exact la asta: la a ajunge la sfârșit. Sosirea la sfârșitul vechiului, expresia veche a celei de-a treia dimensiuni, sau iluzia celei de-a treia dimensiuni, și sosirea în Noua Eră a Gaiei, sosirea în noua eră a frecvenței vibraționale mai înalte. Venirea în Epoca de Aur, în Noua Epocă de Aur.

Așadar, aveți încredere, prieteni. Aveți încredere în acest proces. Aveți încredere în plan. Pentru că, într-adevăr, se desfășoară, exact așa cum trebuie, în acest moment, chiar acum. Iar în momentul următor, pe baza conștiinței colective, desigur, se schimbă. Dar se schimbă doar pe măsură ce conștiința colectivă o schimbă. Deci, să știți asta. Sunteți exact în locul în care trebuie să fiți chiar în acest moment. Credeți asta, aveți încredere în asta, știți asta și fiți asta.

Eu sunt Sananda și vă las acum în pace, iubire și unitate, și vă doresc să continuați să treceți prin acest proces de ascensiune la cea mai înaltă vibrație pe care o puteți gestiona în fiecare moment în care mergeți înainte.

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.