Sananda – Gaia face încă un pas în ascensiunea sa

de Vania Rodriguez,
Dragi fii și fiice ale planetei Pământ, eu sunt Sananda.
Vin din nou în acest aici și acum, cu bucurie și mare recunoștință pentru a constata că Gaia face încă un pas în ascensiunea ei.
Portalul care s-a deschis recent a însemnat un mare pas înainte în experiența Gaiei.
Așa cum am menționat cu puțin timp în urmă, există un punct pe planetă, este ca un semnal mare la nivelul exterior al planetei care este atașat de centru.
Acest semnal este foarte aproape de perpendiculară și se află la doar câțiva pași de a coincide cu punctul din proces în care lumina va atinge intensitatea maximă posibilă.
Nu înțelegeți acest lucru ca pe o simplă schimbare, ci ca pe o schimbare care va avea loc chiar în interiorul axei planetei și care va modifica orbita pământului în raport cu soarele central.
Vom spune că Gaia se mișcă pentru a scurta distanța față de soarele central.
Întreaga galaxie se mișcă și ea și fiecare planetă va primi această lumină intensă în funcție de nevoile sale de creștere și evoluție.
Într-adevăr, locuitorii Pământului se află la începutul procesului de schimbare, dar planeta Gaia trăiește deja în cea de-a cincea dimensiune, unde practic totul este creat și pregătit pentru voi.
Prin urmare, în curând va începe cea mai importantă fază a procesului de ascensiune în viziunea fiecărui locuitor al acestei planete, dar nu va fi o fază ușoară, în care toată lumea va aplauda și va fi fericită.
Ar fi minunat dacă în această mare oră a marii treziri a umanității toți și-ar deschide conștiința, toți ar vibra în lumină și toți ar accepta evoluția în inimile lor.
Ar fi o piatră de hotar în univers, căci ați face cu adevărat primul pas pentru a vă înălța în a cincea dimensiune.
Dar, din păcate, și sper că și voi aveți această certitudine, nu toți o vor primi cu glorie și bucurie.
Pe întreaga planetă va exista un amestec de sentimente, plâns, disperare și furie.
Aș dori să vă reamintesc că pe planeta voastră cel mai mare volum este cel al apelor și nu cel al pământului.
Oceanele voastre sunt deja populate cu ființe de vibrații foarte înalte care au grijă de fiecare animăluț, mare sau mic, toți fiind însoțiți și pregătiți corespunzător pentru ascensiune.
Odată cu aceasta, trebuie să realizați că energia care vibrează în oceanele voastre este mult mai mare decât vibrațiile de la suprafața planetei.
Înțelegeți că atunci când vorbesc despre fiecare ființă, mă refer literalmente la faptul că fiecare moleculă vie din imensitatea oceanelor voastre este îngrijită, tratată și pregătită pentru ascensiune.
Nu pot spune că 100% dintre animale vor merge în a cincea dimensiune, pentru că multe dintre ele au fost create și deformate pentru această dimensiune în care trăiți, pentru a vă aduce frică, teroare, dezgust, aversiune.
Vor merge doar acele animale ale căror origini provin de la frații noștri stelari și de la lumină.
În plus, sunt îngrijite animalele a căror conștiință a fost orientată spre agresiune și atac și care, atunci când vor evolua în a cincea dimensiune, nu vor lua nimic din ceea ce au trăit în a treia dimensiune pe această planetă.
De ceva timp, așadar, se desfășoară o muncă imensă și extrem de fructuoasă.
Chiar acum lucrăm pentru a atinge nivelul energetic necesar pentru a contracara toată energia negativă care va fi generată pe suprafața planetei.
Nu vrem să speriem pe nimeni, dar nu putem spune că totul va fi minunat, că toată lumea îl va aplauda, îl va îmbrățișa și îl va lăuda pe Dumnezeu, pentru că, din păcate, nu va fi așa din cauza negativității care încă îi afectează pe mulți dintre locuitorii planetei voastre.
Așadar, am putea spune că atunci când planeta va atinge punctul critic în ceea ce privește scurtarea distanței față de soarele central, separarea neghinei de grâu va deveni mai evidentă, mai intensă, mai clară și mai cristalină.
O mare masă de energie va ajunge pe această planetă, cuprinzând toți locuitorii, aerul, apa și adâncurile interioare ale pământului.
Mulți dintre cei care se ascund în adâncurile oceanelor și ale pământului în adăposturi extrem de compacte, protejați de orice, vor fi atinși de această energie de lumină și iubire plină de Dumnezeu, Tatal-Mama.
Nimic nu va împiedica trecerea acestor vibrații.
Cei care cred că nu vor fi afectați de faptul că sunt protejați în adâncurile planetei se agață de o mare iluzie, căci toți, fără a exclude pe nimeni, vor fi pătrunși de această lumină pe care o vor absorbi în funcție de conștiința și inima lor.
Cei care au o inimă luminată vor trăi o experiență aproape explozivă din cauza cantității acestei lumini.
În momentul acestei detonări de lumină, ea se va dizolva, va exploda, va elimina orice blocaj care mai există în sufletele voastre. Nu va exista nicio modalitate de a o evita sau de a vă proteja.
Fiecare își va vedea propriul adevăr, va simți efectiv în pieptul său amprenta completă a tot ceea ce sufletul său a lăsat în existența sa.
Nu vor fi viziuni ușoare și nici momente de calm, fiecare va avea momentul său de catharsis în timpul viziunii în care sufletul vă va arăta ceea ce acum condamnați, arătați cu degetul, criticați și judecați.
Atunci vă veți da seama că percepția adevărului este necesară pentru ca fiecare să se ierte.
Adevărul pe care îl veți vedea nu va fi acolo pentru a fi judecat, ci pentru ca voi să ajungeți la înțelegere și la marele moment al iertării care va însemna să vă priviți în oglindă și să spuneți.
Este gata, nu mai este nimic de făcut.
Va trebui să le cereți iertare tuturor celor cărora le-ați făcut rău. Pentru că această cerere trebuie să vină dintr-un sentiment autentic din inimile voastre, pentru că acesta va fi primul pas în învățarea lecțiilor care vă vor elibera și vă vor aduce ușurarea de care aveți nevoie pentru a vă continua călătoria.
Atunci veți fi pregătiți să continuați călătoria în care nu veți repeta aceleași greșeli. Va fi o călătorie adevărată, fără blocaje, fără subterfugii. Va fi o călătorie în care fiecare suflet va avea tot ce a avut vreodată.
Prin urmare, se apropie timpul conștiinței, timpul adevărului și al cunoașterii exacte a fiecărui punct al sufletului vostru, astfel încât să puteți acționa în lume.
Lecțiile vă vor veni instantaneu, dar va depinde de voi să decideți cum să folosiți tot ceea ce primiți de la sufletul vostru.
Așadar, depinde de sufletul evoluat al fiecăruia dintre voi. Rămâneți pe această cale prin utilizarea întregii puteri a conștiinței voastre, astfel încât să puteți ajuta fără excepție pe toți frații și surorile voastre care vor veni după voi.
Așadar, de sufletul vostru evoluat va depinde ajutorul pe care îl veți oferi celor care vor veni dornici să primească sprijinul vostru.
Atunci când veți recupera totul prin sufletul vostru în momentul în care îl veți folosi, nu uitați să îl împărtășiți și celorlalți, pentru că nu va veni la voi doar pentru beneficiul vostru.
Așa cum v-am mai spus, veți primi instantaneu rezultatul acțiunilor voastre, fiți siguri că fără să judecați veți distinge grâul de neghină. În același timp, acesta va fi un moment extraordinar pentru că veți fi împuterniciți.
Așadar, amintiți-vă când vă folosiți puterile să nu le folosiți în mod necorespunzător, pentru că nu va fi timp pentru a corecta.
Veți merge doar înainte și la fiecare pas pe care îl veți face nu veți mai putea să vă întoarceți.
Va fi atunci un moment de bucurie și de conștiință pură care vă va duce pe fiecare dintre voi în a cincea dimensiune.
Nu va mai fi timp pentru greșeli sau pentru a acționa necorespunzător în intențiile voastre de a merge în a cincea dimensiune.
În mâinile voastre veți avea puterea redată de sufletul vostru, folosiți-o pentru binele întregului și al tuturor.
Vă reamintesc încă o dată că nu va fi ușor, dar va fi și o perioadă de conștiință pură, în care fiecare pas pe care îl veți face cu lumina vă va permite să vă ridicați vibrația și să vă apropiați de cea de-a cincea dimensiune.
Așadar, începeți să practicați și să vă gândiți, în mod conștient, la tot ceea ce vreți să experimentați după marea trezire, pentru că doar intenția va fi cea care va defini dacă veți rămâne sau nu pe această cale spre a cincea dimensiune.
Veți avansa cu fiecare pas pe care îl veți face cu încredere și cu iubire, așa că faceți pasul potrivit, pentru că nimic nu vă va opri.
Eu sunt Sananda.

Un răspuns la „Sananda – Gaia face încă un pas în ascensiunea sa”

  1. Mulțumim prietene Sananda .

    Apreciază

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.