Nașterea Noului Pământ, de Vital Frosi

Iubiți!
Când spunem că Tranziția Pământului va dura aproximativ trei secole, nu contează doar timpul, ci întregul proces necesar pentru această transformare profundă. În primul rând, umanitatea prezentă pe acest cămin planetar sunt suflete încarnate pentru a experimenta o conștiință limitată de voaluri, trăind într-o lume determinată de Încercări și Ispășiri.
În ceea ce privește frecvența dominantă în această Lume a Încercărilor și Ispășirilor, în cadrul intervalelor dimensionale ale Cosmosului infinit, aceasta a fost întotdeauna în vibrația celei de-a treia dimensiuni. Iar în aceste trei secole, Planeta Pământ se va muta într-o Lume a Regenerării în ceea ce privește sufletele care se află aici și în cea de-a Cincea Dimensiune în ceea ce privește frecvența.
Amintiți-vă că Dimensiunea nu este un loc, ci o frecvență, așa cum s-a afirmat întotdeauna aici. Este vorba de locurile sau lumile care vibrează la o frecvență sau alta. Și în funcție de această frecvență, tot ceea ce există trebuie să se schimbe. Omenirea de pe Pământ are acum posibilitatea de a se înălța și ea. Fiecare suflet care se încarnează aici alege să treacă pe Noul Pământ sau să rămână pe frecvența care a caracterizat dintotdeauna Vechiul Pământ.
Când vorbim despre Noul Pământ, am putea să îl comparăm și cu nașterea. Timp de trei secole, Planeta a gestat nașterea unei noi frecvențe planetare în măruntaiele sale, cu alte cuvinte, în vibrațiile sale, iar această vibrație mai înaltă dă acum naștere urmașilor săi. Putem deci spune că avem deja două Pământuri aici. Este ca și cum o celulă se împarte în două, iar fiecare dintre ele are caracteristici diferite.
O celulă absoarbe frecvența mai înaltă și se numește Lumea celei de-a cincea dimensiuni și, de asemenea, Lumea Regenerării. Între timp, cealaltă celulă păstrează vibrațiile Vechiului Pământ, cu alte cuvinte, continuă să aibă frecvența celei de-a Treia Dimensiuni și, de asemenea, caracteristicile Lumii Încercărilor și Ispășirilor, așa cum a fost întotdeauna până acum.
Spunând că Dimensiunea nu este un loc, ci o frecvență, putem vedea și trăi o Tranziție Planetară în timp real. Cu fiecare zi care trece, diferența de frecvență dintre conștiințele umane devine mai clară. Discuțiile, opiniile, atacurile și diviziunile dintre oameni, grupuri sau segmente ideologice nu sunt altceva decât o mostră a celor două frecvențe care există acum.
În 2016, unele mesaje venite de sus spuneau deja că separarea grâului de neghină nu era ceva ce urma să se întâmple, ci că se întâmpla deja. Iar începând cu 2021, aceleași mesaje au început să aducă informații că acest lucru s-a întâmplat deja. Acesta este un indiciu că conștiințele umane decid deja în care dintre aceste două Pământuri se încadrează.
Haideți să facem o analiză practică aici, ca să fie mai ușor de înțeles. Câți oameni astăzi nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu voi! Până acum câțiva ani, încă se putea conviețui și, într-un fel sau altul, ideile și opiniile erau respectate. Acum, orice subiect, chiar și unul minor, duce la discuții aprinse și agresive.
Pe de altă parte, observi că numărul celor care gândesc la fel ca tine crește pe zi ce trece. Indiferent de frecvența lor, cele două vibrații diferite formează două grupuri distincte. Și fiecare grup se instalează acolo unde se simte cel mai în ton. Și astfel, vedem două Pământuri coexistând în același loc.
Cine nu a auzit recent pe cineva spunându-i altcuiva: „În ce fel de lume trăiești?”. Ei bine, exact asta este. Există două lumi aici. Pentru încă o vreme, evident. Ne aflăm la sfârșitul Tranziției Planetare și Pământul a dat deja naștere la puiul său, cu alte cuvinte, o nouă ramură din vechiul trunchi. În curând, partea putredă a vechiului trunchi va fi tăiată și trimisă la destinație. Transformată în energie care să corespundă frecvenței sale, o altă Lume, cu aceeași energie 3D veche ca și Vechiul Pământ, va absorbi totul pentru totdeauna.
Aici va rămâne doar lăstarul, care va arăta în curând un copac nou, cu o nouă formă, cu frunze și fructe noi, sănătos și lipsit de orice anomalie anterioară. Avem privilegiul de a fi încarnați chiar la sfârșitul Tranziției Planetare. O experiență unică, trăită de o fracțiune infimă de suflete din Univers. Tu ești unul dintre aceste suflete onorate. Bucurați-vă, trăiți și simțiți marea transformare. Simțiți-vă parte din Planul Divin pentru Lumi, pentru că vă aflați într-una dintre ele.
Pe scurt, dacă suntem suflete, suntem, de fapt, o conștiință. Fiecare dintre ele se află într-o gamă vibrațională diferită. Nu există o a treia cale acum. Fie vă adaptați la frecvența Noului Pământ, fie rămâneți pe frecvența Vechiului Pământ. Nu putem pretinde că putem convinge pe cineva, pentru că fiecare conștiință crede că este deplină, pregătită și sigură de alegerile sale. Fiecare conștiință este propria sa operă arhitecturală. Aveți și ați avut întotdeauna libertatea de a alege, liberul vostru arbitru.
Dacă pentru 2022 recomandarea a fost „NU INTRAȚI ÎN DISCUȚII”, iar pentru 2023 „NU INTRAȚI ÎN CONFRUNTĂRI”, recomandarea pentru 2024 este și mai cuprinzătoare: „NU ÎI CONVINGEȚI PE ALȚII SĂ-ȘI SCHIMBE ALEGEREA”. NU ÎI ADUCEȚI ÎN FRECVENȚA VOASTRĂ. NU INTRAȚI ÎN FRECVENȚA LOR PENTRU A O SCHIMBA”. Pentru încă o vreme, vom mai vedea oameni nehotărâți, dar cu fiecare zi care trece, totul devine mai clar. În curând, nu vom mai avea aici nici măcar o umbră a Vechiului Pământ, pentru că acesta va fi dizolvat și transmutat. Pentru sufletele înălțate, va fi doar o amintire și o experiență trăită ca și cum ar fi fost reală, deși a fost doar o experiență incredibilă a sufletului.
Eu sunt Vital Frosi, iar misiunea mea este iluminarea!
Namaste!

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.