Sfârșituri, Începuturi și La revedere 2023

De Jennifer Hoffman

Sunt fericită să văd că 2023 se încheie și știu că mulți dintre voi sunteți la fel. Anul acesta a fost greu, dar și ultimii 4 ani au fost la fel. Din 2020 am trecut prin schimbări vaste în țesătura fundamentală a realității noastre, dezintegrarea 3D și integrarea 5D. Dar adevărul este că am intrat în această schimbare de paradigmă în 2008, când Pluton a intrat în Capricorn, începând a doua revoluție globală împotriva 3D, cea precedentă a avut loc în 1762.

Dacă acest lucru v-a schimbat viața în toate privințele, nu vă faceți griji, 2024 va aduce ușurare și restituire, dar acest lucru nu implică aducerea înapoi a ceea ce am pierdut. Acela a dispărut pentru totdeauna, mai ales tot ceea ce a fost ferm înrădăcinat în 3D. La ceea ce avem acces acum este realitatea ascensionată, paradigma 5D și noi niveluri de conștientizare, iluminare și adevăr.

Această ultimă săptămână din 2024 prezintă ultima lună plină a anului, o forță energetică cu nu mai puțin de 4 portaluri Alpha Omega și un alt adio la generația lui Pluton în Capricorn. Într-o perioadă în care toată lumea este acasă, celebrând sărbătorile cu familia și prietenii, cât de potrivit este ca luna plină din acest an să fie în Rac, semnul care guvernează casa și emoțiile.

Anul 2024 aduce câteva schimbări monumentale în paradigmele individuale și globale, așa că pregătește-te să îți intensifici intențiile și manifestarea, mai ales partea care implică ceea ce primești și modul în care îți extinzi realitatea, pentru că tu ești beneficiarul central în această nouă paradigmă, iar bunăstarea ta este cheia succesului, a bucuriei, a păcii, a iubirii și a abundenței.

Pentru a ne ancora în această nouă energie și realitate trebuie să examinăm modul în care descriem aceste aspecte, deoarece nu sunt adecvate pentru etapa în care ne îndreptăm. Cineva care respiră și ai cărui ochi sunt deschiși este numit conștient. Dar atunci când ne ridicăm vibrația, ne extindem câmpul de potențial și creăm noi posibilități pentru realitatea noastră, trecem de la conștiință la conștiență. Acesta este locul în care ne aflăm acum. Conștientizarea apare după trezire, realizare și, adesea, după o doză dură de adevăr. Nu am avut parte de multe din acestea din 2020 incoace?

Ce este adevărul? Este tot ceea ce credem că este adevărat. Există Adevărul spiritual, care este adevărul energiei, al frecvenței și al vibrației. Orice altceva este o opinie individuală, o judecată sau o interpretare a adevărului. Cu toții avem propriul nostru adevăr și acesta este ceea ce credem că este adevărat. Nu contează dacă nimeni altcineva nu ne crede, pentru că adevărul nostru este adevărat pentru noi. Problema apare atunci când încercăm să ne justificăm adevărul nostru, făcându-i pe ceilalți să ni se alăture și să ne creadă, să confirme adevărul nostru făcându-l parte din propriul lor adevăr. Acest lucru nu merge prea bine.

De exemplu, știți că eu cred că campingul nu este un mod foarte bun de a petrece timpul sau o vacanță. Nu-mi place campingul, acesta este adevărul meu. Și dacă încerci să mă faci să cred altceva, vei obține un exemplu de rezistență la adevăr, pentru că nu-mi voi schimba părerea despre camping doar pentru că vrei să fiu de acord cu tine că este cel mai bun tip de vacanță.

Cea mai mare nevoie a noastră este să fim apreciați și valoroși, validați de alții, astfel încât să știm că existăm și că suntem ascultați, iubiți, apreciați și să știm că cineva, oricine, este de acord cu adevărul nostru. Iar teama noastră este că adevărul va dezvălui ceea ce ne-a fost întotdeauna teamă să aflăm, că nu suntem demni, iubibili sau merituoși. Este posibil să ne simțim confortabil cu adevărul nostru, chiar dacă nimeni altcineva nu crede că este adevărat? Depinde despre ce este vorba, dar din moment ce adevărul este personal, atâta timp cât este adevărat pentru noi, suntem aliniați cu el, este autentic și ne face fericiți, acesta este singurul adevăr pe care trebuie să îl cunoaștem.

Adevărul nostru trebuie să fie suficient pentru noi și trebuie să fie susținut de propriile noastre convingeri și adevăruri. Dacă nimeni nu împărtășește adevărul tău, asta îl face neadevărat? Nu, nu o face. Și, uneori, ceea ce a făcut posibilă ascensiunea și ne-a purtat prin cele mai întunecate momente din ultimii 20 de ani este dorința de a ne menține adevărul, adevărul nostru și adevărul divin, atunci când nimeni altcineva nu era dispus să ne creadă sau să fie de acord cu noi. Eu am avut această experiență de o mulțime de ori în ultimii 20 de ani, voi ați avut-o?

Odată cu 2024 avem începuturi care includ mișcări energetice generaționale, cum ar fi mutarea lui Pluton în Vărsător, un ciclu care a avut loc anterior, în 1778, și care a inaugurat Epoca Iluminismului. Acesta este un moment pentru idei noi, comunitate și o nouă concentrare asupra noastră ca oameni divini. Amintiți-vă că atât Neptun, cât și Saturn se află în Pești, așa că suntem chemați să ne ancorăm ferm realitatea în substanța însăși a ființei noastre.

Realitatea noastră este creată din intenția noastră, chiar dacă nu suntem conștienți de ceea ce facem. Acesta este modul în care realizăm energia, folosim intenția pentru a crea un container energetic, iar acesta creează realitatea noastră. De fiecare dată când ne stabilim o intenție, realizăm energia, o facem reală pentru noi și ne creăm realitatea din ea.

Cum putem crea o realitate care să fie expresia celei mai mari intenții a noastră și apoi să primim această realitate fără vinovăție, rușine, teamă sau îndoială? S-ar putea să fie nevoie de ceva efort și sa ai perseverență, deoarece încă ne agățăm de vechile noastre misiuni de Vindecător Martir și încercăm să aducem pe toată lumea la lumină. Cred că începem să ne dăm seama că acest lucru nu va fi posibil, așa că va trebui să facem altceva.

După cum am văzut în ultimii 4 ani și vedem si acum, decalajul energetic dintre cei care sunt treziți și cei care nu sunt (și care s-ar putea să nu fie niciodată), este acum atât de mare încât nu ne mai putem permite să așteptăm, să încercăm să umplem decalajul cu propria noastră energie sau să ne amânăm misiunea sufletului nostru pentru a-i satisface pe ei. Și chiar vrem să o facem? Eu știu că nu vreau. A fost o călătorie lungă și plină de încercări, uneori foarte neplăcută și dureroasă, iar eu sunt gata să merg mai departe.

Și, în timp ce ne luăm rămas bun de la 2023, trebuie să renunțăm la o mulțime de așteptări, speranțe, dorințe și vise care nu ne vor urma în noul an. Aceste despărțiri ne obligă să salutăm noi alternative pe care le putem folosi pentru a înlocui ceea ce nu va mai fi relevant pentru noi.

Dacă ceva nu a funcționat, în ciuda eforturilor tale, este timpul să renunți la el, indiferent de cât timp, energie, efort și emoție ai investit în el. Cred că aceasta este partea cea mai dificilă, să renunți fără să simți un sentiment de pierdere sau de eșec și să accepți acțiunile, credințele și opiniile celuilalt, indiferent cât de dureros ni se pare că este.

Dacă perioada 2020-2023 a adus în prim-plan unele adevăruri și realități crude, ea ne-a arătat, de asemenea, cât de repede pătrunde energia 5D atunci când 3D este dezintegrată, dizolvată și dezafectată. S-ar putea să ne fie dor de zilele de ignoranță fericită, dar vom găsi mult mai multă bucurie în noile energii și frecvențe care se ivesc.

Și dacă această perioadă ne-a arătat și adevărul crud pe care ceilalți s-au străduit atât de mult să-l ascundă de noi și de ei înșiși, atunci am împlinit ciclurile karmice pe care am venit aici să le experimentăm și să le încheiem. Întotdeauna am spus, de când am început să canalizez și să scriu în 2004, că aceasta a fost viața în care am venit să încheiem karma și să ne rezolvăm karma cu grupul nostru de suflete și cu partenerii noștri karmici. Am avut vieți de experiență, acum putem încheia aceste cicluri și putem trece la căi noi, mai pline de bucurie. Dar dacă nu ați ajuns încă acolo, dacă încă vă agățați de partenerii karmici, veți avea o mulțime de oportunități de a lucra la asta în anii următori. 2024 este doar începutul acestui ciclu energetic și avem multe de așteptat de la el.

Este tentant să treci în revistă anul care se încheie cu regret, vină, rușine, vinovăție și un sentiment de pierdere. Dacă nu v-ați atins obiectivele sau nu ați realizat ceea ce ați crezut că veți realiza, nu vă simțiți prost. În timp ce viața noastră de zi cu zi se desfășoară, se întâmplă mult mai multe lucruri în spatele aparențelor. Lumea 3D este un microcosmos al unei realități mult mai mari, care devine încet-încet vizibilă pentru noi. Multidimensionalitatea este noua paradigmă a realității noastre, iar operarea în mai multe dimensiuni va deveni noua noastră realitate. Voi vorbi mai mult despre asta în Predicțiile 2024.

Fie că folosiți această ultimă săptămână din 2023 pentru a vă odihni și a vă regrupa sau pentru a face curățenie și a vă organiza casa, pentru a planifica noul an sau pentru a vă lua timpul necesar pentru a vă lua rămas bun de la vechi, este sfârșitul unei ere și merită o despărțire pe măsură ce ne luăm rămas bun de la vechi și salutăm noul.

Jennifer Hoffman

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.