Calea ta Nu este un efort de grup, de Brenda Hoffman

Dragii mei,

Începeți să vă disociați de ceea ce nu vă mai interesează.

Vă perfecționați interesele voastre unice – și determinați unde vreți să zburați în continuare. Așadar, durata atenției voastre este mai scurtă decât în trecut. Și este adesea fragmentată de nevoia de a urmări încă un interes.

În 3D, aveați o rutină oarecum așteptată. Dar pentru că așa ceva nu mai este valabil, este inconfortabil. Într-o noapte, s-ar putea să dormiți zece ore, iar în următoarea cinci ore. Sau s-ar putea să vă placă să citiți o carte și să vă plictisiți brusc de conținutul ei. Așadar, se va trece de la o activitate la alta. Nu mai există niciun fel de normalitate. Nu mai puteți aștepta nimic de la voi înșivă, cu atât mai puțin de la cei apropiați. Totul și toți sunt noi.

Veți fi confuzi și poate un pic speriați. Nu pentru că ceea ce gândiți sau faceți este greșit, ci pentru că este diferit. Ceea ce a fost nu mai există, inclusiv tu și cei pe care îi iubești.

Totul și nimic se simte ca o muncă. Dar încă nu ați explorat activitățile care vă oferă bucurie pură, pentru că vă aflați în faza „credeam că îmi place asta, dar în realitate nu îmi place”. Acest lucru va fi destul de evident în timpul acestui sezon de sărbători. Așteptările voastre și ale celorlalți nu vă mai par interesante sau incitante – doar corvoadă.

Lăsându-vă să vă simțiți oarecum pierduți. Nu pentru că sunteți, ci pentru că ceea ce a fost nu mai este. Iar ceea ce este – este în curs de creare. Vă descoperiți interese care par greu de explicat celorlalți. La fel cum este adevărat și pentru ei.

Nimeni nu vă poate spune cum să vă comportați sau să vorbiți în această fază. Și același lucru este valabil și pentru cei cu care interacționați. Unele interacțiuni vor străluci. Altele se vor simți plate și lipsite de viață, chiar dacă încerci să aduci bucurie în conversație sau activitate, ceea ce va duce la epuizarea ta și la anxietatea sau furia lor.

Nu veți găsi multe puncte comune între cei de care depindeți de luni sau zeci de ani. Este ca și cum ați cânta o melodie nouă, iar ei nu vă înțeleg sau nu vor să vă înțeleagă. Și veți constata același lucru și în cazul lor.

Această fază înseamnă să vă descoperiți pe voi înșivă fără responsabilitatea suplimentară de a asigura confortul celorlalți. Este vorba despre emoții și acțiuni libere. Același lucru este probabil valabil și pentru cei apropiați. Dacă ceilalți nu se află pe o cale similară de descoperire a intereselor lor unice, probabil că nu veți mai interacționa cu ei sau o veți face pe o bază limitată.

Această perioadă poate părea singuratică și totuși revigorantă. Ca și cum ați descrie cât de minunată a fost călătoria voastră recentă cuiva care nu are niciun interes pentru călătorii. Fie va fortati să găsiți puncte comune de interes cu prietenul vostru care nu călătorește, fie… zburați în interesul vostru fără să vă preocupați de cine si dacă cineva, dorește să participe.

Găsirea drumului tău unic nu este un efort de grup.

Așadar, uneori, veți interacționa cu ușurință cu multe ființe, iar alteori, vă veți simți mai confortabil singuri, în timp ce zburați de la o activitate și un interes la altul. Vă descoperiți pe voi înșivă și calea voastră.

Această autodescoperire este o activitate extrem de individualizată, care va avea multe răsturnări de situație.

Poate că vă faceți griji că veți fi izolați sau singuri. Dimpotrivă. Vă veți extinde semnificativ ființa prin descoperirea de noi interese. Veți dori să fiți alături de un prieten în timp ce descoperiți împreună o nouă bucurie, pentru ca apoi să vă pierdeți interesul fără avertisment și să zburați spre un alt punct de interes. Precum albinele care zboară de la o floare la alta.

Dar nu vă veți simți singuri. În schimb, veți fi stimulat de varietatea intereselor voastre și de modul în care aceste interese se leagă în cele din urmă pentru a crea noua voastră ființă și calea voastră unică.

Această autodescoperire va fi o cale sinuoasă care te va surprinde și te va încânta – și pe tine și pe alții pe măsură ce își descoperă calea, creând o strălucire precum stelele de pe cer, strălucind din ce în ce mai tare cu entuziasmul autodescoperirii.

Sunteți o ființă nouă, înconjurată de milioane de ființe noi, fiecare dansând spre o nouă realitate.

Ați ajutat la crearea acestei noi lumi. Acum, vă creați noua voastră ființă, la fel ca mulți alții. Așa să fie. Si asa este. Amin.

Canalizat de Brenda Hoffman

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.