Promisiunea Creatorului, de Adama

Fii în pace și ascultă veștile bune. Înainte de încarnarea voastră, Creatorul vostru a promis că vi se va permite, chiar în această viață, să întruchipați plenitudinea Prezenței voastre de Dumnezeu și a Christicitatii voastre. Vi se va permite să vă manifestați pe Pământ, în actuala voastră încarnare, plinătatea divinității și a darurilor voastre spirituale care v-au fost ascunse atât de mult timp.

Înțelegeți că ființele care controlează planeta voastră își propun să oprească cu orice preț această iluminare în curs de dezvoltare, deoarece aceasta va pune capăt domniei lor. În timp ce forțele întunecate se străduiesc să vă aducă pe voi toți și planeta într-o mai mare servitute și să vă sporească supunerea față de separare și frică, polaritatea Luminii va crea în același timp trezirea și iluminarea. Chiar și corpurile planetare din ceruri s-au aliniat pentru a facilita această mare creștere a conștiinței.

În curând, cei care sunt destinați să formeze noi guverne și structuri economice vor deveni mai vizibili. Ei s-au pregătit pentru această zi și trăiesc deja printre voi. Nu-i judecați aspru și nu vă creați așteptări în legătură cu ei, pentru că mulți dintre cei care fac un pas înainte vă pot surprinde.

Mulți și-au mascat adevărata identitate chiar din interiorul grupurilor pe care încearcă să le înlocuiască. Întindeți mâna cu inimile voastre pentru a recunoaște cine ar putea fi noii voștri lideri. Toate noile structuri se vor forma în beneficiul colectivității. Aceasta este o cheie importantă pentru a-i identifica pe cei care sunt în sfârșit pregătiți să sprijine cu adevărat umanitatea. Nici măcar granițele naționale nu îi vor opri pe cei care susțin adevărata schimbare să se adune.

Aceste conflicte vor iniția o accelerare pe întreaga planetă și vor ajuta la trezirea a milioane de oameni la o nouă conștientizare a divinității lor și la reconsiderarea unor noi valori în viața lor. Mulțimi de oameni vor descoperi noi obiective și scopuri mai aliniate cu natura lor divină. Ca urmare a acestor conflicte, veți găsi milioane de oameni care vor îngroșa rândurile lucrătorilor luminii și se vor uni pentru a crea o pace permanentă și o nouă realitate bazată pe adevăruri divine.

Aceste conflicte vor ajuta, de asemenea, la erodarea structurilor patriarhale învechite care nu vă mai servesc. Fiți pregătiți să experimentați o oarecare durere și să fiți martori la suferința care va avea loc. Acest lucru va ajuta la deschiderea inimii voastre și vă va ușura trecerea în dimensiunea superioară. De asemenea, veți șterge multă karma acumulată, făcând loc noii ordini și recunoașterii adevăratului vostru Sine Divin.

Copii ai inimii mele, permiteți mâinii lui Dumnezeu să își exercite magia. Creatorul vostru veghează cu atenție, protejând Pământul și poporul ei care a ales să rămână și să îmbrățișeze noul lor destin glorios. În loc să intrați în frică, disperare și deznădejde, aprindeți o lumânare a speranței în inima voastră. Să știți că dincolo de război, vă așteaptă o lume nouă. Miracolele abia așteaptă să se manifeste. Darurile de iubire și har de la Creator și de la familia voastră stelară se vor revărsa în moduri pe care nu le-ați mai experimentat niciodată.

În inima voastră, aprindeți lumânarea cunoașterii că Divinul va învinge și că victoria este asigurată.

Oamenii de pe această planetă s-au unit cu milioanele și și-au declarat intenția de pace, și așa va fi. Voi mărșăluiți pe planeta voastră cerând pace, și așa va fi. Ați devenit centrul de interes al întregului cosmos. Vă privim cum, cu dragoste, intenție și curaj, vă ridicați împotriva tiraniei guvernului unic mondial, spunând: „Până aici și nu mai departe; ziua voastră s-a terminat”. Creatorul și voi toți co-creatorii zâmbiți, spunând: „În sfârșit se trezesc; să fie pace pe Pământ, și așa va fi”.

Pe măsură ce vibrația continuă să crească pe planetă, la fel vor crește și responsabilitățile voastre. Noi, frații și surorile voastre lemurieni, ne adunăm echipele la suprafață pentru a ne pune în aplicare planurile cu mulți dintre voi, în fiecare colț și țară de pe această planetă. În cele din urmă, vom lucra în bunăvoință cu toți cei care doresc să servească binele suprem împreună cu noi. Nimic nu vă va fi impus. Dorința voastră de a servi alături de noi trebuie să fie aprinsă de chemarea inimii voastre.

Dacă doriți să fiți de folos, misiunea noastră va implica un număr mare de oameni. Multe oportunități minunate se vor oferi pentru cei care doresc să lucreze alături de noi. Voi sunteți deschizătorii de drumuri, nucleul multor grupuri mici pe care le hrănim, le îmbrățișăm și le prețuim aici, în Muntele Shasta. Timpul de bucurie pe care l-ați așteptat este chiar dincolo de nori, dincolo de furtunile războaielor fabricate. Dacă puteți permite norilor și furtunilor să joace acest ultim joc, această ultimă iluzie, nu veți regreta niciodată.

Păstrați lumânarea speranței aprinsă în inima voastră, pentru că dincolo de norii întunecați se află bucuria, ușurința și harul.

Zorii unei noi lumi a unității și a iubirii, în care violența nu mai există, se află acum chiar dincolo de orizont. Aveți grijă unii de alții în momentele de nevoie. Extindeți dragostea și mângâierea voastră celor care nu au avut ocazia să învețe ceea ce voi știți deja.

Deveniți stâlpii păcii pentru toți cei care se tem, astfel încât să se poată sprijini pe voi pentru alinare. Așa cum alții se sprijină pe voi, vă invităm să vă sprijiniți pe noi pentru puterea și sprijinul vostru. În zilele următoare, vom fi aproape de voi, acordându-vă multă dragoste și asistență.

Un răspuns la „Promisiunea Creatorului, de Adama”

  1. Mulțumim Adama .

    Apreciază

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.