Rescrierea scenariului, de Arhanghelul Mihail și Jeshua

Dacă este adevărat că lumea este o scenă, iar oamenii sunt actorii, atunci care este piesa și care este scenariul? S-a ținut omenirea de el, sau s-a rătăcit și acum improvizează rolurile? În mijlocul haosului, anarhiei și agitației aparente, ce loc ocupă „actorul” individual într-o piesă a cărei scenă este Pământul și a cărei distribuție este formată din străini? Cum poate fiecare să-și recapete controlul și să-și joace rolul conform scenariului, când atât de mulți își fac de cap?!

Da, fiecare dintre voi, dragi inimi, este un actor în această piesă de teatru numită „Viața”, iar scenariul vostru a fost scris în sufletul vostru. O copie rezidă în Înregistrările Akashice și este, de asemenea, cunoscut în rândul familiei voastre de suflete. Când v-ați născut, ați venit cu o certitudine și o cunoaștere a lecțiilor pe care ați ales să le învățați și a diferenței pe care ați vrut să o faceți.

În funcție de dragostea și îngrijirea pe care fie ați primit-o, fie vi s-a refuzat, v-ați ținut de scenariu și ați rămas aliniați la adevărul vostru, sau v-ați abătut de la cale prin neglijență, abuz, îndoctrinare sau traume nerezolvate. Indiferent dacă viața de până acum ți s-a părut în interiorul sau în totalitate în afara controlului tău, singura modalitate de a asigura această împlinire și fericire interioară este să atingi o profunzime a stăpânirii de sine. Indiferent cât de departe te afli pe drumul vieții, tu ești responsabil de scenariu și acum este momentul să îl revizuiești și să faci schimbări, chiar să îl rescrii dacă este necesar. Nu este niciodată prea târziu, iubiții mei, pentru a vă curăța actul și a oferi cea mai bună performanță a vieții voastre!

Stăpânirea de sine nu înseamnă că trebuie să fiți buni la toate sau specialiști în orice. Termenul de stăpânire de sine înseamnă pur și simplu că ați preluat controlul asupra traumei emoționale și a angoasei mentale și că ați devenit mult mai atenți la modul în care gândiți, acționați și răspundeți la factorii declanșatori care v-au determinat să vă simțiți neajutorați, furioși, nesiguri sau singuri. Implică asumarea responsabilității pentru modul în care te fac să te simți ceilalți oameni, deoarece modul în care reacționezi sau răspunzi se datorează în întregime modului în care te vezi pe tine însuți, valoarea ta, dacă te placi și te respecți și perspectiva ta asupra modului în care te văd și te tratează ceilalți din lume. Odată ce poți identifica tiparele de gânduri și de comportament care îți descoperă traumele și nesiguranța, erorile și iluziile vor începe să se estompeze și poți începe procesul de a face schimbări pozitive în viața ta.

Să-ți înfrunți adevărul și să fii sincer cu tine însuți poate fi mai greu decât îți dai seama, dar să te ascunzi în spatele unei cortine de minciuni nu te va conduce niciodată la un rol principal în propria piesă de teatru! Este timpul să dai jos machiajul și costumele, să părăsești scena pentru o vreme și să studiezi scenariul care te conduce spre suferință, singurătate, ruină financiară și suferință de nedescris. Ești sincer cu tine însuți? Când publicul a plecat, singura persoană pe care trebuie să o mulțumești și să o placi este tu însuți.

Acum este momentul, dragii mei, să deveniți stăpânii voștri, să vă dezvăluiți adevărata identitate și să îmbrățișați persoana care ați fost întotdeauna sub costume, machiaj și fațadă. Doar voi vă puteți schimba viața și nu a existat niciodată un moment mai bun decât acum pentru a o face!

NOI SUNTEM Arhanghelul Mihail și cel pe care îl cunoașteți sub numele de Isus.

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.