Îndrăgostirea de sinele nostru cel mai profund, de Kenneth Schmitt

Deoarece tot ceea ce există se află în propria noastră conștiință infinită, putem deveni conștienți de tot ceea ce există. Este nevoie de alinierea noastră energetică cu tot ceea ce dorim să acordăm atenție. Dorințele noastre au polaritate și frecvență. Suntem ca niște diapazoane, vibrând la frecvența și polaritatea perspectivei, gândurilor și emoțiilor noastre. Spre deosebire de diapazoane, avem capacitatea de a crea și de a emite o gamă vastă de vibrații negative și pozitive în esența noastră. Cele mai multe dintre acestea au fost subconștiente, dar putem învăța să le aliniem cu frecvențele theta profund exprimate în inima Ființei noastre. Atunci când dobândim capacitatea de a rămâne în momentul dintre veghe și somn, putem avea acces la profunzimea Ființei noastre. Acesta este locul unde dragostea necondiționată și conștiința infinită a Conștiinței Creatoare rezidă în fiecare dintre noi. În cea mai profundă cunoaștere interioară, putem învăța să ne aflăm în această stare de mare trezire, în timp ce ne ducem viața fără efort, în cea mai profundă iubire și bucurie.

Dincolo de cele mai nebunești vise ale noastre ca oameni, suntem mult mai mult ca expresii ale întregii conștiințe a Creatorului. Pentru a fi conștienți de conștiința noastră extinsă, trebuie să recunoaștem, să acceptăm, să rezolvăm și să eliberăm limitările autoimpuse de conștiința noastră. Pe măsură ce ne aliniem cu conștiința inimii noastre în meditație profundă, putem intra în acceptarea nelimitată a ceea ce suntem și putem realiza iubirea Creatorului care locuiește în inima noastră. Pentru cei mai mulți dintre noi, acest lucru se poate întâmpla cu o intenție puternică și multă practică. Atunci când acordăm atenție modului în care viața noastră transpare prin conștientizarea stării noastre de a fi, putem începe să realizăm amploarea esenței noastre creatoare.

Pe măsură ce ne dăm seama de siguranța de Sine a esenței noastre uimitoare, putem înțelege natura vieții umane și jocul conștiinței pe care îl jucăm. Tot ceea ce experimentăm este rezultatul vibrațiilor noastre conștiente și subconștiente. Antrenându-ne subconștientul să se alinieze cu aspirațiile noastre cele mai înalte și cu dorințele inimii noastre, creăm experiențe miraculoase în cea mai profundă iubire și încredere deplină. Acest lucru este posibil pentru noi toți. Este modul în care suntem concepuți să fim. Atunci când dorim să realizăm cine suntem cu adevărat, în afară de șederea noastră ca oameni, ne putem recăpăta conștiința Sinelui nostru esențial. Este cea mai strălucitoare, mai frumoasă și mai spectaculoasă experiență pe care o putem avea vreodată.

Sunt mulți care nu au această dorință, și este în regulă. Ei au nevoie de mai multă experiență în lumea binelui și a răului. Pentru aceia dintre noi care avem dorința de a ne cunoaște adevăratul Sine, cu conștiința noastră infinită și capacitatea noastră creatoare, să știți că este posibil. Dacă facem munca psihologică asupra noastră înșine, ne putem trezi dincolo de convingerile limitative despre noi înșine, la conștientizarea măreției uimitoare a ceea ce suntem.+.

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.