Divizarea va deveni din ce în ce mai prezentă în jurul tău


Ne bucurăm să vă revedem, dragi frați și surori ai planetei Pământ. Așa cum vă spunem adesea, este o bucurie pentru noi să vă putem ajuta, să vă susținem în aceste momente foarte tulburătoare pe care le trăiți cu toții, oriunde v-ați afla, în orice țară sau continent v-ați afla.

Într-adevăr, nu doar în Orientul Mijlociu, în Africa, în Europa Centrală, totul este perturbat, foarte perturbat. Aceste perturbări sunt și în interiorul vostru, deoarece tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru pe planeta voastră are un impact puternic asupra sentimentelor și emoțiilor voastre, chiar dacă nu vă dați seama de acest lucru.

Simțiți o anumită neliniște, într-o măsură mai mare sau mai mică, în funcție de faptul că v-ați trezit sau nu. Cu cât sunteți mai treziți pentru a înțelege ce se întâmplă pe planeta voastră și în umanitatea voastră, cu atât mai repede vă eliberați de emoțiile grele care vă pot afecta. Cu cât sunteți mai puțin treziți, cu atât mai mult doriți să scăpați de aceste emoții inconștiente, recurgând la materialism, la tehnologie, care pentru mulți este o modalitate de evadare pentru a nu fi nevoiți să înfruntați ceea ce simțiți și pentru a vă distanța de ceea ce se întâmplă pe planeta voastră.

Așadar, există două părți ale umanității care trăiesc una lângă alta. Cea trezită și cea care nu este trezită. Acest lucru poate crea și creează o anumită dualitate între voi, pentru că cei care sunt treji se simt constrânși să vorbească despre ceea ce simt, despre ceea ce înțeleg despre Viața Adevărată, celor care nu sunt treji și care nu ar înțelege această cale.

Auzim adesea oameni treziți spunându-le altor oameni treziți: „Nu pot vorbi despre ceea ce trăiesc sau despre ceea ce înțeleg cu un astfel de prieten, pentru că s-ar uita la mine în mod greșit”. Am auzit adesea aceste cuvinte.

Ar trebui să știți, dragi frați și surori de pe Pământ, că aceste diferențe dintre voi vor continua să existe pentru mult timp de acum încolo. Am vorbit despre acest lucru în mesaje anterioare. Omenirea de pe Pământ se va găsi împărțită în două: oamenii care vor trăi Noul Pământ și ceilalți care vor continua să trăiască în materialism, în puterea meschină a oamenilor.

De ce vă vorbim despre acest lucru? Pentru că, pur și simplu, se apropie momentul în care această scindare va deveni din ce în ce mai prezentă în jurul vostru. Vă veți da seama că, în familiile voastre sau printre prietenii voștri dragi, lipsa de înțelegere a ceea ce trăiți va fi dificilă pentru ei. Acest lucru va duce la separări, uneori chiar în cadrul unor cupluri, care nu vor putea comunica cu seninătate pe această temă.

Dar noi vă spunem: nu vă întristați de o astfel de evoluție a separărilor, fie între cupluri, fie între prieteni, pentru că fiecare persoană are un drum de viață de urmat, în funcție de alegerea de încarnare a fiecărui suflet.

Dacă ești treaz, este pentru că Ființa ta divină din tine a dorit să trăiești tranziția energetică spirituală în acest mod, iar dacă nu ești treaz pentru moment, pentru că totul se poate schimba rapid, este pentru că a trebuit să experimentezi încă viața în materialism, în dualitate și în puterea pământească.

De ce să suporți o astfel de dualitate în umanitate? De ce să treceți prin astfel de dificultăți când ar fi posibil să trăiți în osmoză între voi, oamenii din fiecare țară de pe Pământ? Acest lucru este așa pentru că este important să respectați alegerea de încarnare făcută de Ființele voastre divine din voi. Fiecare suflet a ales ceea ce este cel mai bine pentru el pentru a evolua pe o cale aleasă în mod conștient înainte de a veni pe Pământ.

Fie că sunteți treji sau nu, aceasta este o cale frumoasă pentru sufletele voastre, pentru că vă va conduce să creșteți în înțelegerea vieții, care este diferită una de cealaltă. Acesta este motivul pentru care vedeți în prezent războaie fratricide care au loc pe mai multe continente. Ființele umane nu se înțeleg între ele, sunt împotmolite în idei false despre viața lor în aceste țări, sunt împotmolite în idei de posesiuni, în timp ce Pământul nu aparține nimănui în afară de Dumnezeu, Tatăl Suprem. Atâta timp cât vor exista gânduri de acest fel în mintea umană, în mulți dintre voi, va exista o dualitate puternică în cadrul umanității de pe Pământ.

Dar energiile care ajung la voi din partea Universului, menite să vă ajute să evoluați, vă vor permite să alegeți fie să vă treziți, fie să rămâneți adormiți. Cu cât aceste energii vă învăluie mai mult, cu cât vă vor atinge mai mult în vremurile ce vor urma, cu atât alegerea voastră va trebui să fie mai clară și mai precisă pentru a vă îndrepta spre cea mai bună cale a Vieții și a Luminii pentru voi.

Evenimentele actuale care au loc în anumite țări sunt, de asemenea, acolo pentru a vă face să înțelegeți că este important să renunțați la toate aceste certuri, care nu sunt decât certuri umane, dorințe de posesiuni și altele, menite să creeze dezordine în mintea umanității. Acest lucru nu mai poate continua, pentru că Pământul are nevoie de o umanitate senină și pașnică.

Locurile care sunt încă în dualitate nu vor putea să se ridice în Noul Pământ. Ele vor rămâne prinse, așa cum am spus mai devreme, într-un hău din care va fi dificil să iasă. Ce se va întâmpla atunci? Ceea ce se va întâmpla este că aceste țări vor fi izolate, foarte izolate, și nu vor mai putea avea niciun contact cu acele părți ale Pământului care vor fi aproape senine. Europa, în ciuda emoțiilor tulburătoare ale oamenilor, se va trezi tot mai puternic la Pace.

Noi veghem asupra acestui lucru, dar, bineînțeles, cu cât veți renunța mai repede la emoțiile voastre perturbatoare, cu atât mai repede vă veți regăsi într-o stare de bunăstare și de Pace.

Aveți încredere în Viață, dragi frați și surori de pe Pământ. Aveți încredere în forța și puterea Iubirii Divine din voi. Ea poate face TOTUL. Ea vă poate ajuta să faceți din ființa voastră, din umanitatea voastră și din planeta voastră un loc edenic în care veți fi fericiți să trăiți de acum înainte.

Noi vă iubim.

Vă reamintim că puteți reproduce acest text cu condiția ca :

  • să nu se aducă nicio modificare la conținutul său
  • să nu fie tăiat
  • să se facă trimitere la site-ul https://cristal-mariandi.com și să fie menționat numele Marie-Josée Andichou.
  • Publicat pe 2 noiembrie 2023 de Marie Josée Andichou

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.