Ai încredere în calea pe care ai ales-o, de Ashtar Sheran


Dragi frați și surori de pe planeta Pământ! EU SUNT ASHTAR SHERAN!

Încă o dată, am venit să fiu cu voi. Pentru a aduce toată Iubirea pe care o am în mine și, împreună cu ea, toată Iubirea tuturor celor care sunt cu mine în acest moment.

În fiecare zi, planurile noastre se împlinesc. În fiecare zi, procesul continuă cu viteza potrivită pentru a avea cel mai mic impact asupra voastră a tuturor. Gaia se află pe calea ascensiunii depline, urmându-și calm cursul. Și îi atrage pe cei care și-au permis de fapt să se transforme, care și-au permis să învețe, care și-au permis să se pregătească pentru un Timp Nou.

Trebuie să o simțiți. Momentul nu este pentru a vedea, nu este pentru a atinge. Momentul este pentru a simți. Simțiți în inima voastră tot ceea ce vă spunem. Simțiți în inima voastră schimbarea, creșterea voastră. Și de ce să simți în inima ta și nu să percepi cu mintea ta? Pentru că fiecare pas evolutiv pe care îl faceți, dacă este perceput cu mintea, hrănește ego-ul, hrănește sentimentul de superioritate, hrănește sentimentul că nu faceți parte din buruieni.

Când simțiți cu inima, nu contează dacă uneori mai faceți parte din buruieni. Când simțiți cu inima, alimentați coeficientul de lumină din corpul vostru. Când simți cu inima, mintea voastră se extinde, credințele voastre eronate dispar, obiceiurile rele încep să fie contestate cu ușurință. Toate acestea nu au loc din întâmplare.

Sunteți scufundați în Lumina lui Alcyon. Iar această Lumină este transformatoare; ea elimină toate punctele pe care trebuie să le lăsați în urmă. Aici nu există miracole. Nu vor exista miracole. Nu va exista nicio salvare, nicio trecere prin ceva. Va exista ajutor? Da. Va fi creștere? Da. Va fi o schimbare? Da, dar toți își vor fi învățat lecția.

Toți cei care vor fi implicați în pregătirea Lumii Noi își vor fi învățat lecția. Cei care vor persista în a nu se implica, în a nu dori să învețe, în a nu dori să participe, vor fi rugați treptat să părăsească planeta. Treptat, li se va cere să plece, fără să facă parte din noul proces.

Și de ce cred ei acest lucru când toată lumea este scufundată în Lumina lui Alcyon? Pentru că, în ciuda frecvenței înalte a acestei Lumini, cea de-a treia dimensiune, obiceiurile lor, viciile lor, continuă să-i atragă pe acești frați mai mult decât schimbarea, mai mult decât evoluția. Mintea lor este oare conștientă că sunt chemați să evolueze? Da, conștientizează. Și mulți nu știu cum să facă față. Mulți sunt complet dezorientați, complet dezechilibrați, ceea ce sporește și mai mult lipsa lor de control și îi îndepărtează tot mai mult de evoluție.

Pentru că in ei, nimic nu este primit cu inima. Totul este primit cu mintea. Iar mintea le spune: „Asta nu e bine. Pleacă. Rămâi unde ești.” Voința lor va fi respectată, dar ei nu vor rămâne aici. Ei vor fi luați, încetul cu încetul. Iar cei care vor rămâne pe planetă vor fi duși într-un Timp Nou, într-o nouă lucrare, într-un nou mod de a trăi și de a vedea viața.

Pregătirea pentru a cincea dimensiune nu este un proces ușor, frații mei. Dar avem toată încrederea că veți ajunge acolo. Ați făcut o treabă minunată. Toți cei care sunteți aici acum pentru a mă asculta, pentru a-mi primi energia și iubirea, ați făcut o treabă minunată; ați încercat, cu greșeli și succese, să urmați calea. Ați încercat să găsiți calea corectă și știți exact ce vreți: să evoluați.

De aceea, Lumina lui Alcyon acționează asupra voastră într-un mod și mai transformator, pentru a vă face să vedeți în fiecare zi, în fiecare clipă, o altă învățătură, un alt mod nou de a vedea viața. Clarificând mereu, înlăturând mereu îndoielile și temerile, aducând doar Lumină și certitudine.

Credeți-mă, nu veți regreta niciodată ceea ce faceți acum. Veți vedea în viitor că tot la ce renunțați astăzi a fost ceva total inutil în viața voastră. Și că aceasta va fi plină de noi obiceiuri și de noi obișnuințe care vă vor umple, într-adevăr, dar nu mintea, ci inima.

Canalizat de Vania Rodrigues

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.