Cunoaștere, Înțelepciune și Alegeri, de Saint Germain


Dragi frați și surori de pe planeta Pământ! EU SUNT SAINT GERMAIN!

Îmi place alchimia. Îmi place magia. Așa că în acest moment vă aduc o mică sferă foarte puternică de lumină purpurie. O formez în mâinile mele. Aș dori să o las fiecăruia dintre voi, dar pentru asta am nevoie de permisiunea voastră de a dori să primiți această sferă violetă foarte puternică. Trebuie doar să spuneți: „Da, accept”.

Nu trebuie să fie așezată pe inima voastră, ea va rămâne pe capul vostru, deasupra Chakrei Coroanei, rotindu-se și emanând Lumină violet asupra voastră. Și ce va face această Lumină Violetă? În primul rând, pentru că se află deasupra Chakrei Inimii, ea va elimina orice altă energie decât Lumina care încearcă să pătrundă în corpul vostru. Toată energia va fi transmutată în Iubire și Lumină, permițându-vă să fiți scufundați doar în Lumina lui Alcyon, în Lumina Ființelor de Lumină din jurul vostru, în Lumina Gaiei.

Această sferă va rămâne acolo atât timp cât doriți, tot ce trebuie să faceți este să spuneți în fiecare dimineață: „Activez sfera mea de Lumină Purpurie a lui Saint Germain”, și să vă gândiți la ea, să o vedeți ca pe o sferă care se rotește deasupra capului vostru. Dacă uitați să o activați, ea nu va dispărea, ci va începe să se disipeze. Dacă se întâmplă acest lucru, dacă uitați de ea timp de câteva zile, ascultați din nou acest mesaj și veți primi din nou sfera.

Așadar, nu aveți de ce să vă faceți griji. Este un dar pe care îl las fiecăruia dintre voi pentru a vă ajuta să mergeți mai departe; pentru a vă ajuta să aveți mai multă putere, mai mult echilibru, pe calea voastră. Nu, calea către a cincea dimensiune nu este ușoară și nu este simplă, dar ceea ce trebuie să credeți întotdeauna este că este întotdeauna posibil. Noi suntem martori vii, nu în trup, ci în suflet, ai acestui proces.

Și nu doar noi, multe alte ființe au evoluat de-a lungul timpului. Ele evoluează la fel ca sufletul. Ajung la limita cunoașterii necesare pentru evoluția lor. Și toate aceste ființe se pregătesc foarte bine pentru a se întoarce pe planetă, dar în dimensiunea a cincea.

Priviți mereu înainte. Am spus aici că trebuie să te afli în mijlocul bătăliei pentru a o câștiga. Acest lucru este adevărat. Nimeni nu învață să fie soldat dacă nu merge în luptă. Așadar, trebuie să trăiți, să îndurați, să experimentați tot ceea ce este necesar pentru a învăța, astfel încât să puteți evolua. Evoluția nu se referă doar la cunoaștere. Este adevărat că cunoștințele extind conștiința, dar ele nu determină evoluția. Evoluția este o combinație de cunoștințe, înțelepciune și alegeri. Cunoașterea este mai ușoară pentru tine, deoarece o dobândești din ceea ce vrei să înveți.

Înțelepciunea trebuie să fie experimentată, trebuie să experimentezi fiecare proces pentru a învăța cum să ieși din el. Nimeni nu învață cum să iasă dintr-un labirint dacă nu se află în el. Nu înveți din exterior. Așa că nu vă fie teamă să experimentați ceva. Nu vă fie teamă să treceți prin ceva. Niciodată, ascultați cu atenție, nimic nu va fi mai presus de ceea ce sunteți capabili să înfruntați. Și aceasta este o lege divină.

Fiecare ființă îndură ceea ce îi este permis să îndure. Mulți dintre voi nu înțelegeți acest lucru, pentru că vă gândiți imediat la cei care suferă dureri îngrozitoare, care au suferințe profunde și nu-și pot găsi alinarea. V-aș spune că aș sta aici ani de zile explicând aceste situații. Da, ei trec prin situații de durere extremă, de suferință extremă, dar fiți întotdeauna siguri că toate acestea sunt în schimbul a ceea ce au emanat.

Așadar, dacă au fost capabili să emane atât de multă energie negativă, o vor putea recupera; nu există altă cale. Este legea întoarcerii. Și nu trebuie să uităm niciodată că există o alegere a sufletului. Sufletul alege să treacă prin suferință pentru a simți ceea ce a provocat. Așadar, fiecare are propria poveste. Fiecare suflet are propria poveste. Nu este treaba voastră să judecați sau să încercați să înțelegeți. Doar în prezența Mesei Karmice poate fiecare suflet să înțeleagă totul. Fără această prezență, sufletele sunt un pic pierdute atunci când se întrupează. Nu își amintesc sau nu înțeleg de ce se întâmplă multe lucruri.

Trăiți pur și simplu. Cufundați-vă în fiecare provocare. Nu fugiți de ele. Atunci când vă cufundați într-o provocare, faceți o alegere, alegerea de a învăța cum să transmutați acea energie pe care voi înșivă ați creat-o, pentru că acea provocare este energia voastră, nu vine de la altcineva. Poți să ceri ajutor? Întotdeauna. Suntem aici în orice moment pentru a vă ajuta, dar nu pentru a minimaliza ceea ce trebuie să fie, ci pentru a vă ajuta să înțelegeți, iar odată cu înțelegerea vine și ușurarea; odată cu înțelegerea vine și înțelepciunea. Și apoi, al doilea punct pe care l-am menționat este îndeplinit.

În ceea ce privește alegerile voastre, nu putem face nimic în această privință, pentru că aveți liberul arbitru și noi respectăm acest lucru. Așa că faceți alegerile corecte. Nu le amânați pentru mâine. „Oh, voi începe mâine. Mâine s-ar putea să fie prea târziu. Am spus-o întotdeauna aici: începeți ieri, faceți alegerile corecte ieri, nu mâine. Azi sunteți deja în întârziere. Nu amânați nimic.

Nu amânați nimic. Faceți alegerile astăzi, schimbați-vă obiceiurile astăzi, astfel încât să aveți înțelegere și înțelepciune. Asta este tot ceea ce este necesar. Este prea mult? Nu, nu este. Este o învățătură zilnică a sufletului pe care o veți lua cu voi în eternitate. Cum vreți să intrați în a cincea dimensiune plini de probleme pe care nu le-ați rezolvat încă? Plin de dependențe pe care continui să le întreții? Plin de deprinderi și obiceiuri pe care persistați să le mențineți?

Schimbați-vă. Trebuie să vă schimbați, trebuie să faceți alegerile corecte. Vă tot spun: cereți-ne ajutorul. Iar noi vă vom da puterea de a depăși aceste obstacole. Așa că cereți în mod constant ajutorul nostru. Iar acest glob purpuriu pe care vi l-am dăruit astăzi va juca acest rol: acela de a vă ajuta să maximizați fiecare alegere pe care o faceți, fiecare decizie pe care o luați corect, astfel încât să vă accelerați și mai mult călătoria.

Canalizat de Vania Rodrigues

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.