Bucuria inimii, de Marie Josee Andichou


Dragi copii ai Pământului, vă salutăm. Așa cum facem de fiecare dată când vă trimitem mesajele noastre de Iubire, Blândețe și Tandrețe, dorim să primiți aceste Energii minunate în inimile voastre.

În acest moment, inimile oamenilor sunt triste și, foarte adesea, nu prea înțeleg de ce. Da, în jurul vostru există evenimente care întristează viața umanității pe Pământ, dar în interiorul vostru, în adâncul inimii voastre, există o anumită tristețe.

Care este această tristețe care vă împiedică să fiți în bucuria totală? Ce vă face să vreți să râdeți, dar acest râs este reținut? Pur și simplu, există o taietura. Ce taietura? Foarte simplu, tăietura este separarea de CINE EȘTI. Simțiți acest lucru din ce în ce mai mult, este inconștient, dar totuși foarte real.

Această ruptură cu Divinul este resimțită din ce în ce mai mult în interiorul vostru. Doriți să vă despărțiți de ea, doriți să retrăiți motivul pentru care ați venit pe Pământ, adică ceea ce ați fost înainte de întrupare. Aveți nevoie din ce în ce mai mult să redescoperiți Lumina, Dulceața legăturii cu Divinul, pentru că știți că acesta este ADEVĂRATUL SENS AL VIEȚII.

Dragi copii ai Pământului, Bucuria totală se va întoarce treptat la voi, pe măsură ce veți simți cum se recreează în voi Legătura cu Divinul. Acest lucru este esențial pentru voi și o știți în mod inconștient. De aici provine tulburarea din inima voastră. Acesta este motivul pentru care nu vă simțiți în Bucurie totală. Dar să știți că totul se așează la locul lui și că Bucuria se va întoarce în umanitatea voastră.

Unii dintre voi vor spune: „Ce, eu nu sunt bucuros? Ba… mă distrez de minune cu prietenii mei, sunt incantat”!

Da, puteți fi bucuroși din punct de vedere fizic, material, dar vă lipsește și va continua să vă lipsească acea Legătură de Iubire, Blândețe și Pace, care este cea mai minunată Bucurie a Inimii care poate exista. Da, vă distrați pe Pământ, da, râdeți, da, schimbați diverse glume cu prietenii voștri, dar totul este atât de efemer încât o oră mai târziu nu mai simțiți nimic. Pe când Bucuria inimii, Bucuria care provine din Legătura cu Divinul, este o Bucurie care vă umple toate celulele fără excepție. Această Bucurie te transportă într-o lume de o asemenea Dulceață încât vrei să o transmiți celor din jurul tău și vrei să vezi fiecare ființă umană experimentând-o în totalitate.

Aceasta este Bucuria Inimii. Este să simți o asemenea fericire încât întreaga ta ființă vibrează cu ea și radiază în jurul ei. Este important acum să înțelegem că Bucuria Inimii despre care vorbim adesea trebuie să existe, să locuiască pe Pământ. Pentru că dacă o trăiești în inima ta, o răspândești pe planetă, care la rândul ei este fericită să o transmită galaxiei, și astfel întregul univers și toate universurile se bucură.

După cum știți, totul este energie, absolut totul. Bucuria inimii este energie, corpul vostru fizic este o energie grea, tangibilă și, oriunde v-ați afla, vă amestecați cu tot ceea ce trăiește în jurul vostru pentru a crea un TOT, un minunat TOT de Lumină și Bucurie.

Așadar, dragi copii ai Pământului, nu vă lăsați influențați de informațiile din toate mediile de informare, care nu caută decât, la ordinul conducătorilor voștri, să vă arunce în tristețe. Așa cum am spus de multe ori în mesajele noastre, voi aveți în voi puterea și forța incomensurabilă de a trăi Bucuria, Iubirea și Pacea. Conectați-vă cu această Forță și cu această Putere și veți realiza că renunțați la tot ceea ce vă înconjoară și care lucrează pentru a vă întrista și pentru a vă izola de Iubirea voastră Divină.

Fiți fericiți, bărbați și femei, copii ai Pământului. Înțelegeți că Bucuria și Fericirea sunt în totalitate în voi și nu vă părăsesc niciodată: este această Minunată Scânteie Divină care este în voi, care sunteți și care dorește să lumineze lumea voastră cu această Bucurie a Inimii Divine din voi.

Noi vă însoțim cu Mare Iubire și Mare Bucurie.

Vă reamintim că puteți reproduce acest text cu condiția ca :

  • să nu se facă nicio modificare a conținutului său
  • să nu fie tăiat
  • să faceți trimitere la site-ul https://cristal-mariandi.com și să fie menționat numele Marie-Josée Andichou.
  • Publicat pe 29 noiembrie 2023 de Marie Josée Andichou

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.