Sistemul Nemesis (Nibiru) este foarte aproape, de Ashtar Sheran


Eu sunt Ashtar Sheran, Pacea sa se reverse peste voi, dragii mei. În această după-amiază aș dori să vă aduc o scurtă, dar importantă informație despre Sistemul Stelar Nemesis.
Acest sistemul stelar se apropie pe zi ce trece de planeta voastra. Ne aflăm deja într-un punct de apropiere mai mare, nu încă punctul minim, dar este foarte aproape de planetă, ceea ce aduce situații foarte compromițătoare pe planetă pentru întreaga populație de la suprafață.
V-am spus în mesaje repetate să vă pregătiți. Pregătire în toate aspectele, pregătire externă și internă.
Soarele, soarele vostru, se află într-un punct de evoluție. Veți putea vedea activitatea care s-a dezvoltat în aceste zile, erupții solare intense la scări destul de mari, precum și o influență majoră asupra câmpului electromagnetic al planetei.
Acest lucru are, desigur, consecințe pentru toată lumea, deoarece toată lumea este conectată la câmpul electromagnetic al Gaiei. Există o interfață acolo, între voi și câmpul vostru electromagnetic individual, și cel al Gaiei, ambele câmpuri aliniindu-se. Bineînțeles, puteți percepe aceste perturbări și le puteți simți în diferite moduri în corpul vostru.
Dar cel mai important lucru, și ceea ce vreau să realizați, este că ne aflăm în prezența foarte apropiată a sistemului Nemesis, sau Hercobulus sau a planetei Nibiru, cum vreți să-i spuneți, dar este același, același sistem.
S-a făcut o treabă grozavă și o mare desfășurare de forte, toate Comandamentele, toți frații. Dar situația este foarte compromițătoare.
Vă spun că Soarele este într-o stare de activitate foarte activă și nu va înceta în aceasta perioada. Multe turbulențe la nivelul Soarelui, ceea ce aduce și multe turbulențe pe toate planurile sistemului solar. Nu afectează doar planeta Pământ, ci și alte sisteme planetare. Pentru că… doar pentru că nu vedeți viața de pe alte planete nu înseamnă că nu există viață pe toate planetele din sistemul solar. Vorbim despre viață în alte dimensiuni.
Ei bine, dragii mei, acestea sunt informațiile pe care vi le-am adus. Vreau să fiți atenți și vigilenți, pentru că situația este puțin tensionată.
Noi continuăm să lucrăm cu toată asistența pe care o avem din alte sisteme stelare și chiar din alte universuri. Toată lumea să rămână concentrată și calmă.
Știm că simțiți multe tulburări în corpurile voastre, în energia voastră. Toate acestea sunt un lanț, totul este interconectat, un lucru îl afectează pe altul și celălalt îl afectează pe celălalt pentru ca totul este conectat, orice mișcare într-unul aduce mișcări și consecințe în alte sisteme.
Iubiților, Pace deplina in voi!
Vă spun la revedere cu dragoste absolută.
Eu sunt Ashtar Sheran.
02/12/2023
Emanuel și Pastora –
Muntele Sacru din ERKS

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.