Sananda – Cum să emani și să trimiți Lumină


Dragi copii ai planetei Pământ! EU SUNT SANANDA!

Încă o dată, prezența mea aici este o sursă de mare bucurie, pentru că în acest moment vă pot conduce într-un spațiu mai mare de Lumină.

Fiii și fiicele mele, continuați-vă călătoria. Faceți să conteze toate acordurile pe care le-ați făcut atunci când v-ați încarnat pe această planetă. Toate sufletele voastre știau rolul pe care urma să îl jucați în acest moment. Nu este un rol simplu, dar nu este nici un rol care să vă cauzeze probleme și nici să vă aducă pericol pentru integritatea voastră fizică. Și care ar fi acest rol? Emanarea luminii. Asta este.

Trebuie doar să fiți concentrați pe ceva în momentul emanării. Gândiți-vă la ceva. Concentrează-te pe el. Am spus întotdeauna aici că orice lucru asupra căruia vă concentrați, crește, alimentează acea energie; indiferent dacă este vorba de energie bună sau rea. Așa că focalizați-vă pe ceva.

Vreți să emanați Lumină? Foarte bine. Atunci țineți în fața voastră o fotografie sau ceva care poate reprezenta dimensiunea universului în care doriți să emanați această Lumină. Privește această hârtie sau fotografie sau imagine timp de cel puțin cinci minute. Creierul tău va reține fiecare detaliu. S-ar putea să nu o memorati, dar Sinele vostru Superior va acumula cu siguranță acea imagine. Iar în momentul în care termini cele 5 minute, poți să închizi ochii și să te pregătești pentru emanarea Luminii, iar Sinele tău Superior va avea grijă ca toată lumina emanată de tine să se îndrepte către acel focus pe care l-ai observat.

Este dificil, fiii și fiicele mele? Nu, nu este. „Să emani Lumină fără a avea un focus este rău, nu funcționează?”. Bineînțeles că nu este rău și bineînțeles că funcționează. Pentru că pur și simplu emanați Lumină; și unde se duce acea lumină? În împrejurimile tale, în casa ta, și totul depinde de puterea pe care o emani și de mărimea aureolei pe care o creezi în jurul tău. Așa că și asta funcționează.

„Ah, dar pot să mentalizez un loc să mă uit la el?” Și asta funcționează. O spun aici doar pentru cei care nu obișnuiesc să se concentreze mult timp asupra unui lucru, a căror minte trăncănește prea mult și care, în momentul emanării, încep să se gândească la diverse lucruri și sfârșesc prin a se îndepărta de obiectiv. Privind o țintă, un obiectiv, un focus, timp de cinci minute, menținându-vă concentrarea pe acel obiectiv, Sinele vostru Superior crede că aceea este intenția voastră. Și chiar dacă gândurile tale vin și pleacă în timpul emanării, tot vei emana spre acel loc, pentru că Sinele tău Superior își va pune toată energia acolo.

Vei fi creat deja o conexiune cu acel focus, iar orice energie pe care o emani va merge către el. Bineînțeles, există un avertisment aici. Dacă în momentul în care emanați lumina, începeți să vă gândiți: „Funcționează? O fac cum trebuie? Va fi de ajutor? Oh, nu cred că asta va ajuta”. Cu alte cuvinte, dacă aveți o mulțime de îndoieli, ar fi bine să nici nu începeți, pentru că vă veți întrerupe emanarea de energie de Lumină și veți emana mai multe îndoieli, mai multe umbre.

Am mai spus-o aici și o spun din nou: îndoiala este un produs al umbrei. Cei care se îndoiesc nu emană Lumină. Îndoiala aduce umbră. Înțelegeți asta. Așa că rămâi concentrat, ai credință și fii sigur că o faci pentru binele suprem. Oh, și încă un punct important. „Există o diferență între a te concentra asupra clădirii sau a te concentra asupra planetei? Energia pe care o iubesc va fi mai mare sau mai mică?”. Nu, nu va fi; va fi identică.

Este ceea ce am spus: v-ați concentrat, ați intenționat, cel care va emana, cel care va conduce energia este Sinele vostru Superior, iar prin el vom fi cu toții acolo împreună, emanând energia necesară punctului pe care v-ați concentrat. Nu vei fi tu cel care va emana energia imensă către planetă. Nu vei fi cel care va emana o cantitate mică de energie pentru că este doar clădirea ta. Nu există nicio diferență. A emana Lumină înseamnă a emana Lumină, iar intenția voastră contează, concentrarea voastră contează. Iar noi ne vom asigura că toată energia ajunge acolo unde trebuie să ajungă în modul corect.

Așa că nu vă faceți griji că emanarea de lumină către planetă vă va putea epuiza. Nu, veți emana lumina pe care o au corpurile voastre, nici mai mult, nici mai puțin. Când vă concentrați: „Voi emana Lumină”; corpul vostru are un gradient de Lumină, are un coeficient de Lumină, și va fi acest conștient care va fi emanat, nici mai mult, nici mai puțin. Iar dacă vă concentrați și o dați Eului vostru Superior, aceasta ne va atrage pe noi, astfel încât să potențăm energia pe care o doriți. Înțelegeți?

Deci …. Doar fiți Lumină. Emanați Lumină. Puținul pe care fiecare dintre voi îl face din inimă va fi mult, și de aceea nu toată lumea ar trebui să se concentreze doar pe planetă de acum încolo. Nu. Dacă vă concentrați asupra clădirii voastre, de exemplu, câți oameni veți învălui în Lumină? Gândiți-vă la asta. Începeți cu puțin. Emanați Lumină în clădirea voastră, apoi în cartierul vostru, apoi în statul vostru, în țara voastră și apoi ajungeți la Gaia.

Fiecare făcând puțin, pentru că procesul, nu va fi niciodată puțin. Va fi întotdeauna ideal pentru a ajuta întreaga emanație de Lumină de pe planetă. Acționați, fiii și fiicele mele. Nu vă temeți de nimic. Emanarea Luminii este un lucru minunat pentru sufletele voastre.

Canalizat de Vania Rodrigues

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.