Pleiadienii- Activați-vă cu energia portalului Sirius

Iubiților, vă salutăm. Ați făcut o călătorie de proporții nelimitate, acceptând să veniți pe planetă în acest moment de tranziție și să jucați rolurile voastre individuale unice pe Pământ. Amintiți-vă, ați spus da pentru a fi aici. Mintea voastră egoică s-ar putea să nu-și amintească acordurile prealabile pe care le-ați făcut pentru această conjunctură.
Cu toate acestea, inima voastră deține frecvența acestor acorduri prealabile. Inima voastră este cheia pentru a vă aminti. Nu a existat niciodată un moment atât de esențial pentru a lucra în structura inimii voastre. De fiecare dată când intrați în frecvența inimii voastre, are loc o schimbare interioară. Inima voastră se transformă. Inima voastră este singurul vostru punct de referință adevărat pentru a vă alinia cu „acasă” la o stare mai înaltă de adevăr. Acest timp este despre faptul că vă revendicați inima ca instrument multidimensional, invățând cum să folosiți acest instrument și cum să vă forjați o cale mai înaltă a conștiinței pentru a vă alinia profund în fluxul vostru unic de lumină. Esența instrumentului inimii voastre poate fi văzută, simțită sau percepută și este gata să vă dezvăluie o formă nelimitată de sine. În timpul acestei viitoare faze de schimbare, puteți intra într-o stare de conștiință de frecvență mai înaltă prin intermediul expresiei de vitalitate a inimii voastre.
Planeta voastră părăsește o fază energetică și intră într-o arenă energetică superioară care deschide designul mai expansiv pentru a vă ancora mai departe în cunoașterea inimii, în adevăr, voi sunteți frecvența inimii voastre. Semnătura voastră unică divină este o parte esențială din alcătuirea inimii voastre. Există un proces de naștere a formațiunilor sacre de mediu care se deschid în interiorul pământului vostru. Există o lumină vastă, ca o plasă, care a fost eliberată pe întreaga planetă, precum o rețea. Conștiința Universală a lui Dumnezeu a fost abilitată să se alinieze în cadrul structurilor sacre ale planetei voastre, creând o legătură energetică multidimensională esențială și de întărire cu Pământul, pentru prima dată în istoria planetei. Această aliniere care a fost realizată, este direct responsabilă pentru expansiunea de lumină care vă lansează în prezent pe fiecare dintre voi, în mod individual, la un nivel mai înalt de rezonanță sacră a Sinelui. Aceste realinieri s-au format ca parte a unei întâmplări predestinate, permițând o schimbare rapidă a conștiinței tuturor celor care sunt pregătiți să fie lansați în elementele sacre ale căminului. Acest timp de revelație este asupra acelora dintre voi care aleg să se realinieze încă o dată la starea pură de eliberare și adevăr care există în inimile voastre. Luați-vă timpul necesar pentru a vă dezvălui pe voi, voua înșivă. Fiți liniștiți și concentrați-vă asupra scopului realizării de sine prin inima voastră. Cuvintele Eu sunt vă leagă de o reunire a esenței voastre. Noi suntem martori prezenți ai vostri.
Și ținem platforma pentru aceia dintre voi care au spus da acestui proces de înviere de sine din inima voastră.

Vă iubim,

Pleiadienii.

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.